V sninskej firme Autotex vzniklo 50 nových pracovných miest

29.07.2006 Snina

Snina 29. júla (TASR) - Vznik prvých 50 nových pracovných miest vo firme Autotex Snina uvítala tamojšia samospráva. Očakáva, že v priebehu najbližších dvoch ...
Snina 29. júla (TASR) - Vznik prvých 50 nových pracovných miest vo firme Autotex Snina uvítala tamojšia samospráva. Očakáva, že v priebehu najbližších dvoch rokov vytvorí český investor vyše 300 nových pracovných príležitostí.

\"Informácie o príchode nového investora a otvorení prevádzky vyvolali pozitívne ohlasy hlavne po tom, čo na jar Vihorlat Snina prepustil posledných 200 pracovníkov, \" uviedol dnes pre TASR primátor Sniny Marián Kníž. Dodal, že firma sa orientuje na výrobu hlavových opierok do automobilov značky Ford a koberce do vozidiel Audi.
Podľa získaných informácií česká spoločnosť Autotex, ktorá v Snine otvorila prevádzku, bude v budúcnosti vyrábať kompletné sedadlá do vozidiel. Jej prevádzka beží zatiaľ v prenajatých priestoroch sninského Jasu-Export. V budúcnosti však jej vedenie uvažuje nad vlastnými priestormi s potrebným vybavením.
 

Vyberte región